8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü Etkinliği

Türkiye Fizyoterapistler Günü Kutlaması ve Kas Hastalıkları Söyleşisi

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler günü öğrencilerimiz, hocalarımız ve Prof. Dr. Öznur Tunca Yılmaz'ın katılımıyla kutlandı. Prof. Dr. Öznur Tunca Yılmaz kas hastalıkları ve güncel konulardan SMA hastalığı ve fizyoterapisine dair güncel bilgileri; ayrıca kişisel ve mesleki gelişimini KÜN  FTR ailesiyle paylaştı. Kısa cevaplı sorular kısmında içtenlikle yanıtladığı sorularla öğrencilerin önünü aydınlattı.

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü

8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz, fizyoterapistler ve hekimlerin katılımıyla kutlandı. Etkinliğimizde Fizyoterapi programı öğrencileri “KMYO öğrencilerinin fizyoterapi bilgi düzeyleri”ni, FTR öğrencileri “Akademisyenlerin fizyoterapi bilgi düzeyleri”ni ölçtükleri akademik çalışmalarını sunarken; Uzm. Fzt. Özlem Salıver de "Özel eğitimde fizyoterapi" konulu bir seminer verdi.