KÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Blog Sayfası

Mandalinalı Lezzetler

Üniversitemiz ve Neptün Turizm ile bir araya gelerek, Seferihisar'da yetiştirilen mandalinaların raf ömrünü arttıracak doğal yöntemlerle ilgili bilgilendirmeler yapmayı, kullanım alanlarını arttır­mayı ve geliştirilen yemek tarifleriyle yiyecek içecek işletmelerine bir menü önerisi olarak sun­mayı hedeflemiştir. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz ve Aşçılık Programımız Uygulama Mutfaklarında üretilen tüm lezzetler, LÖSEV Seferihisar Doğal Yaşam Çiftliği'nde yetiş­tirilmiş Satsuma cinsi mandalina kullanılarak hazırlanmıştır. E-broşüre ulaşmak için tıklayınız.

KÜN Aşçılık Programı

Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Programı Blog Sayfası