Covid-19 Vaka Yönetimi

Detaylı bilgi için tıklayınız.

#EvdeKal ama Sıkılma - Minik Öğrencilerin Yanındayız

Değerli Velilerimiz, Kapadokya Üniversitesi olarak bu dönemde de minik öğrencilerimizin ve sizlerin yanındayız. Nasıl ki ağabeyleri, ablaları uzaktan eğitim alarak 23 Mart itibari ile eğitim-öğretime devam edeceklerse, Kapadokya Üniversitesinin minik öğrencileri de 23 Mart Pazartesi gününden itibaren kendilerine özel olarak hazırlanmış uzaktan eğitime YouTube kanalımız üzerinden devam edebilecekler. Detaylar için tıklayınız.

#EvdeKal ama Sağlıklı Beslen

Küresel çapta oldukça zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, tüm dünyayı etkilemekte olan COVID-19 enfeksiyonundan korunmanın en önemli yollarından biri de bağışıklık sistemini güçlendiren besin / besin öğelerini tüketmektir. Bağışıklık sistemini destekleyici beslenme önerileri için tıklayınız.

#EvdeKal ama Sıkılma - Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler

Sevgili ebeveynler, Covid-19 (Koronavirüs) sebebiyle değişen yaşam şartları içerisinde sizleri yalnız bırakmamak, çocuklarınızın gelişimlerini desteklemek ve siz aileler için hayatı daha keyifli kılmak istedik. Kapadokya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Lisans Bölümü ve Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı öğretim elemanları olarak Montessori Anaokullarımızda grup sorumlusu öğretmenlerimiz ile birlikte çocuklarınız ve sizler için eğlenerek yapabileceğiniz çeşitli etkinlik ve oyun örnekleri hazırladık. Detaylar için tıklayınız.

#EvdeKal ama Sıkılma - Çocuklar ve Ebeveynler İçin Egzersiz Önerileri

Küresel bir pandemi (salgın) olan Covid-19 (Koronavirüs) nedeniyle eğitim-öğretime ara verildi. Öğrenciler bu aradan yararlanarak eksikliklerini giderebilir, ödevlerini yapabilir ve bu arayı kısa da olsa bir dinlenme süreci olarak değerlendirebilir. Evde geçirilen sürenin uzaması öğrencileri fiziksel aktiviteden geri bırakabilir. Fiziksel aktivite çocuğun sosyalleşmesi, bedenini tanıması, bedenen olduğu kadar zihnen ve ruhsal olarak da sağlıklı büyümesi için gerekliliktir. Biz bu yazımızda ebeveynlerin çocuklarıyla sıkılmadan, eğlenerek uygulayabilecekleri bazı egzersiz/oyunlara değineceğiz. Detaylar için tıklayınız.