Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı Seminerleri Kapsamında Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Öğrencilerimizle Buluştu (08.11.2019)

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı Seminerleri Kapsamında Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar Öğrencilerimizle Buluştu.

Tarihi Enstitü Binası'nda düzenlenen “Türkiye’nin Varoluş Mücadelesi” konulu seminer dersine siyaset bilimi ve kamu yönetimi yüksek lisan programı öğrencilerinin yanı sıra akademisyenlerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Abdullah Ağar, Ortadoğu’daki halkların yaşamış olduğu türbülansa Türkiye’nin kapılmaması için neler yapılması gerektiği hakkındaki görüş ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. İnanç için samimiyetin yeterli olmadığını, inanç için bilgi ve bilince ihtiyaç olduğunu belirterek konferansında FETÖ konusuna da değinen Abdullah Ağar, ilkelerimize, değerlerimize, kavramlarımıza sahip çıkarak, bilgi ve bilinç üreterek tüm sorunlarımızın bertaraf edilebileceğini vurguladı. Ağar, gelen soruarı yanıtlayarak dersi tamamladı.