Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı Seminer Dersi Kapsamında Öğrencilerimle Bir Araya Geldi (29.11.2018)

Mütevelli heyeti üyemiz, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç üniversitemizde “İki Binli Yıllarda Türkiye Siyaseti” konusunu tartışmak için yüksek lisans öğrencilerimizle bir araya geldi.

“Sizlerin dostluğunu almaya geldim” diyerek başladığı konferansında Avrupa, Amerika ve Türk siyasi hayatının tarihsel gelişimi hakkında detaylı bilgiler aktaran Atilla Koç, “Dünyanın dille kurulur, siyaset ise dünyayı imar eder. Siyaset ilimci ve eski bakan olarak bu kadar basit söylüyorum. Devlet adamının, siyasetçinin görevi bunları sağlamaktır. Bunları yapabilmek için de ülkemizde üretim faaliyetlerini artıracağız ve artırırken de sermaye birikimini sağlayacağız çünkü siyaset de savaşlar da bu iki olgudan dolayı yapılır” diye konuştuktan sonra konferansın ana başlığı olan “İki Binli Yıllarda Türkiye Siyaseti” hakkındaöğrencilerimize değerli bilgiler aktararak semineri tamamladı.