Matematik Atölyesi Öğrenci Velileriyle Tanışma Toplantısı (27.10.2018)

[toplantıyla ilgili özet bilgi için fotoğrafa tıklayınız]

Kapadokya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin bir projesi olarak hayata geçen Matematik Atölyesi kapsamında sınavı kazanarak eğitim görmeye hak kazanan elli öğrencinin  velisiyle Kapadokya Üniversitesi'nin Mustafapaşa yerleşkesinde tanışma toplantısı düzenlendi.

Veliler projenin programı, yöntemi ve kapsamı hakkında Kapadokya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Proje Koordinatörü Prof Dr. RIfat Yıldız, paydaşınız Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Hakan Karaman ve eğitim danışmanı Bayram Sevgen tarafından ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildi.

Bayram Sevgen, Matematik Atölyesi'nin temel felsefesi hakkında velileri bilgilendirirken toplantıda oyun esaslı öğrenmeyi öğrenmenin önemi vurgulandı. Prof Dr. Rıfat Yıldız ise bu proje ile geleceğin yıldız matematikçilerinin tohumlarının ekildiğini ifade etti.

Ayrıca veliler, veli kabullenme belgelerini imzaladılar.