Kamusal Akıl Stüdyosu Dersi Kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı'na Ziyaret Gerçekleştirildi

Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri, Kamusal Akıl Stüdyosu dersi kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencileri ağırlayan Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, genel olarak ajansların kuruluşu, özel olarak da Ahiler Kalkınma Ajansı'nın yapısı ve çalışmaları konusunda öğrencilere ayrıntılı bilgiler verdi. Ahiler Kalkınma Ajansı, Nevşehir, Aksaray,  Kırşehir, Niğde ve Kırıkkale şehirlerinde çalışmalarda bulunuyor. Öğrenciler Genel Sekreter Bekir Varol'dan bölgede, hali hazırda süren projeler, Kapadokya'ya dair planlamalar ve ajanstaki staj ve iş olanakları konusunda da bilgi aldı.