Dr. Daniela Pastarmadjieva Fakültemizi Ziyaret Etti (04.04.2019)

Bulgaristan Plovdiv Üniversitesinden Dr. Daniela Pastarmadjieva, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün misafir öğretim üyesi olarak Kapadokya Üniversitesi'ni ziyaret etti. Pastarmadjieva, bir haftalık ziyareti sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Üniversitemizin Uluslararası İlişkiler ofisi ile görüşerek kurumlar arası işbirliği ve ortak çalışma alanları ile ilgili istişarelerde bulundu. Lisans ve yüksek lisans öğrencilerimize ders veren Pastarmadjieva derslerinde, Bulgaristan, Türkiye ve Avrupa Birliği’nde genel ve yerel seçimler, seçimlere katılım, seçim sistemleri ve bu sistemlerin önemi hakkında bilgiler ve istatistikler ile yaptığı akademik araştırma ve yayınlarını paylaştı.

Pastarmadjieva'nın çalışmaları için tıklayınız.