Ahiler Kalkınma Ajansı Oyunmatik Projesi (24.9.2018)

“OYUNMATİK” İsimli Teknik Destek Projemiz Ahiler Kalkınma Ajansı Tarafından Dest...

Ahiler Kalkınma Ajansı*, 02.07.2018 tarihinde 2018 yılı Teknik Destek Programı 1. Dönem Çağrısı’nı yayınlamış ve başvuru sonuçlarına göre üniversitemiz tarafından hazırlanan OYUNMATİK isimli projemizi desteklenmeye layık görmüştür.

Projemiz kapsamında, ortaokullarda MEB tarafından verilen Matematik derslerinin müfredatına uygun olarak, işlenecek konuların oyunlaştırılarak verilmesini sağlamak amacıyla ortaokul Matematik öğretmenlerinin eğitimleri sağlanacaktır.

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknik Destek 2018 yılı 1. Dönem başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

*Ahiler Kalkınma Ajansı, bölge kaynaklarının yerinde ve etkin kullanımının sağlanmasını, yerel potansiyelin harekete geçirilmesi suretiyle, ulusal kalkınma planı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmenin hızlandırılmasını, sürdürülebilirliğinin sağlanmasını, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılmasını hedefler.