Sen De Eğitimine Çalışarak Devam Et

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencilerimiz, beceri eğitimi kapsamında Türk Hava Yolları'nda.

'Üniversite Ortamı Güzel De, Sosyal Hayat Yok Abi' Diyenlere

Kapadokya'nın muazzam vadilerinde yürüyüş yap, bisiklete bin, bahar konserlerine ortak ol, sportif etkinliklere katıl, tiyatro yap, dans et, birbirinden donanımlı konukların konferanslarına katıl. Hepsinin yanında havacılık sektörünün önde gelen temsilcileriyle tanış, referanslarına ekle. Ha unutmadan; derslerde sıkılacağını da düşünme, havacılığın tüm programlarında hocaların çok kafa dengi.

Geleceğine Sen Karar Ver

Sen de hem akademik, hem de alana özgü niteliklerin tamamına sahip, yüksek standartları olan bir üniversiteyi tercih et. Kapadokya Üniversitesi'nin havacılık programlarında tüm bölümler alanında yetki belgesine sahip.

Uçuşlarda Bizi Görürseniz Şaşırmayın: Bu Yaz da Gökyüzündeyiz

Üniversitemiz öğrencileri, Pegasus bünyesinde yaz boyunca yapılacak uçuşlarda görev alacak. Uçuş yerlerimize görevlendirildik ve hepimiz ilk uçuşlarımızı yaptık bile.

Uçak Bakım Eğitiminde Bir Yenilik Daha

detaylar için tıklayın.

10 sene sonra kendini nerede görüyorsun? Artık Bu Klişeye Bir Cevabın Var

Beceri eğitimi kapsamında, üniversitemizin Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerine yönelik; çalışarak üniversite eğitimine devam etme uygulaması Pegasus'la hayata geçirilmeye devam ediyor. Kabin Memuru pozisyonuna alımlarını da üniversitemizden yapan şirket, öğrencilerimize genel yetenek, yabancı dil testi, ardından da kurul mülakatı süreci uyguluyor. Pegasus, yaptığı sınav ve mülakatları başarıyla geçen adaylara iş teklifleri gerçekleştirecek.

Kaptık Mülakat Tüyolarını, Şimdi Fark Yaratma Zamanı

Pegasus Havayolları'ndan Kabin Hizmetleri Direktörü Ersel GEYİK ve Kabin Hizmetleri Yöneticisi Coşkun KAR, kabin memurluğuna dair tüm detayları, işe alım süreçlerini ve istenilen kriterleri Kapadokya Üniversitesi'nde konuştu.

Hayal Et, Hayalindeki Stajı Deneyimle

Pegasus Hava Yolları'nın tercihi Kapadokya'lı stajyerler, uçakbaşı eğitiminde.

Keyifli Bir Staj Deneyimi Geçirmek Senin Elinde

Kuşkusuz staj yerin çok önemli, ama her üniversite öğrencisinin ortak sorunu; staj yeri bulabilmek. Başvurulacak şirketlerin uzun bir listesi yapılır, telefon görüşmeleri, staj yeri ziyaretleri, listedeki şirketler teker teker elenir, karar verilir.. Ama endişelenme, neyse ki bunları yapmana artık gerek kalmayacak, Kapadokya Üniversitesi'nde öğretim üyeleri sana en uygun staj yerini öneriyor ve havalimanlarında staj yerini hazırlıyor. Eh, sana da harika bir staj deneyimi yaşamak kalıyor.

Tam Zamanı, Kendine Hayran Bırak

Günün ilk ışıklarını eşsiz bir doğada karşıladığını düşün. Yüzlerce balon birazdan üzerinden kalkış yapacak, hazırlıklar tamam.. İşte bu muhteşem doğada, son yılların en gözde, en kazançlı mesleklerinden birini; Türkiye'nin en iyi balon pilotlarını yetiştiriyoruz. Hem de tüm dünyanın rengarenk güzellikleriyle bahsettiği balon uçuşlarının kalbinde, Kapadokya'da.

Şimdiden Uyaralım, İş Yerinde Sana 'O da mı Kapadokya Mezunuymuş' Diyecekler

Başarılarıyla göz dolduran havacılık programları öğrencilerinin mezuniyet töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Derslerde Canın Çok Sıkılıyorsa, Gerçekçi Bir Deneyime Hazır Mısın?

Türkiye'nin dispeçer yetiştiren ilk ve SHGM tarafından yetkilendirilen tek programı olma ünvanlarına sahip olan Uçuş Harekât Yöneticiliği, öğrencilerinde uyguladıkları eğitim fikirleriyle derslerini çok daha etkili kılmaya devam ediyor. Kapadokya Üniversitesi, bundan böyle Uçuş Dispeçerliği'nde Uçuş Planlama ve Kontrolü derslerini bilgisayar ortamında tamamen gerçek şartlara uygun olarak işleyecek.

Hayal Ettiğin İşe Kavuşmaya Çok Yakınsın

Freebird Airlines, istihdam edeceği kabin memurları için Kapadokya Üniversitesi'nde. Sınavlarını başarıyla tamamlayacak adayları, Freebird'ün base bölgesi olan Antalya'dan gökyüzüne; hayal ettikleri işe kavuşma fırsatı bekliyor.

Büyük İhtimalle Stajın Bittiğinde Patronundan: 'Seneye De Kadrolu Olarak Gelir, Bizimle Çalışırsın' Cümlesini Duyabilirsin

Havaş, Kapadokya Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programının öğrencilerini, stajyer alımı mülakatlarına tabi tuttu.

Abartmıyoruz, Daha Mezun Olmadan İşin Hazır

Çelebi Hava Servisi, üniversitemiz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı öğrencilerine yazılı sınav düzenledi. Şirket, sınavlarda başarılı olan adayları mülakata davet edecek. Mülakatta başarılı olan üniversitemiz öğrencileri, havalimanlarının farklı departmanlarında istihdam edilecek.