YDA Sağlık, Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Direktör Yardımcısı KÜN'de

YDA Sağlık, Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Direktör Yardımcısı Mehmet ALTINTOP Üniversitemizde düzenlemiş olduğumuz ''Şehir Hastanelerinde Yönetim Modelleri ve Kariyer'' adlı etkinliğimize katılarak tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. Ayrıca Sn. ALTINTOP Kapadokya Üniversitesinin kendileri açısından önemli bir yere sahip olduğunu, mezuniyet sonrasında Kapadokya Üniversitesi öğrencilerimizin hastanelere giriş mülakat sınavlarında nasıl hareket etmesi gerektiğini ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatmıştır. Sn. ALTINTOP 'a etkinlik sonrası KMYO Sağlık Programları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gözde SUNMAN tarafından okulumuz adına plaket taktim edilmiştir.

YDA Sağlık KÜN' de

YDA Sağlık, Kayseri Şehir Hastanesi Atık Hizmetleri ve İlaçlama Hizmetleri Üst Yöneticisi sn. Büşra GİDER Üniversitemizde düzenlemiş olduğumuz ''Hastanelerde Atık Yönetimi ve Bertarafı '' adlı etkinliğimize katılarak atıklarla alakalı sektörel bilgilerini öğrencilerimize aktardı. Ayrıca Sn. GİDER Kapadokya Üniversitesine misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Sn. GİDER' e etkinlik sonrası Çevre Sağlığı Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Tuba Elif ÖZEL tarafından okulumuz adına plaket taktim edilmiştir.

Çevre Sağlığı Programında Etkinlikler Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Çevre sağlığı programı olarak etkinliklerimize devam ediyoruz. Öğrencilerimize çevrimiçi olarak ''Enerji Verimliliği ve Tüketici Bilinci'' hakkında Öğr. Gör. Hatice DAL tarafından ömür boyu kullanabilecekleri güzel bir etkinlik sunulmuştur.

Çevre Sağlığı Bambaşka

Çevre Sağlığı Öğrencilerimiz ile ders sonrası bahçede öğrencilerimizle eğlenceli vakitler geçirmeye devam ediyoruz. Dersin sadece derste işlenmediğini sosyalliğinde bir ders olduğunu kendine misyon edilen programımızda öğrencilerimizle gitar çalıp hep beraber şarkılar söyledik.

ŞEHİR HASTANELERİNDE YÖNETİM MODELİ VE KARİYER

YDA Sağlık, Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Direktör Yardımcısı Mehmet ALTINTOP Üniversitemizde düzenlemiş olduğumuz ''Şehir Hastanelerinde Yönetim Modelleri ve Kariyer'' adlı etkinliğimize katılarak tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. Ayrıca Sn. ALTINTOP Kapadokya Üniversitesinin kendileri açısından önemli bir yere sahip olduğunu, mezuniyet sonrasında Kapadokya Üniversitesi öğrencilerimizin hastanelere giriş mülakat sınavlarında nasıl hareket etmesi gerektiğini ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatmıştır. Etkinliğe yoğun katılım gerçekleştiren üniversitemiz öğrencileri etkinlik sonrası sn. ALTINTOP ile tanışma ve sohbet etme imkanı buldular.