Büyük Veri ve Yapay Zeka

Özgür Umut Vurgun, Açık Kaynak Dönüşüm Grup Lideri / HAVELSAN katılacağı etkinlikte Büyük Veri ve Yapay Zeka konuları ile ilgili bilgilerini bizlerle paylaşacaktır.

Bilişim Sektöründe Kariyer Yapmak: Sektör Liderinden Tavsiyeler

Türkiye Açık Kaynak Platformu Direktörü Sertaç Yerlikaya'nın konuk olacağı, 'Bilişim Sektöründe Kariyer Yapmak: Sektör Liderinden Tavsiyeler' isimli düzenlenen etkinlikte değerli bilgilerini bizlerle paylaştı.

AZURE

Azure bulut platformu, günümüzün sorunlarını çözmek ve geleceği şekillendirmek üzere yeni çözümlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış 200’den fazla ürün ve bulut hizmetinden oluşur. Artık Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencilerimizde bu hizmetten faydalanabileceklerdir.

LINUX-PARDUS

Yazılım dünyasında artık önemli bir yer tutan LINUX işletim sistemi Türk Yazılımcılar tarafından oluşturulan versiyonu PARDUS artık bilgisayar laboratuvarlarımızda. Özgür yazılım düşüncesini ortaya atan LINUX günümüzde artık siber güvenlikten uygulama ve oyun geliştirmeye, sistem yönetimine, ağ oluşturmaya, büyük veriye ve yapay zekaya kadar bir çok farklı alanda kendini var etmiştir.