KÜN AMELİYATHANE HİZMETLERİ İLE BİR ADIM ÖNDESİN

Gerçeğini aratmayan Ameliyathane Laboratuvarı, alanında uzman hocalarımız ve cerrahlarımız ışığında KÜN ile bir adım öndesiniz. Kapadokya Üniversitesi öğrencilerimiz ameliyathanede hocalarımız ile bire bir uygulamalar yaparak hastanelere giriş mülakat sınavlarında rakiplerine göre çok daha avantajlı olarak mezun olmaktadır.

TÜRKİYE AMELİYATHANE TEKNİKERLERİ DERNEĞİ (ATEKDER) KÜN'DE

20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri gününde ATEKDER Genel Başkanı Sn. Funda AYTAÇ Üniversitemizde düzenlemiş olduğumuz ''Cerrahi Süreçte Ameliyathane Teknikerlerinin Yeri ve Önemi'' adlı etkinliğimize katılarak tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. Ayrıca Sn. AYTAÇ Kapadokya Üniversitesinin kendileri açısından önemli bir yere sahip olduğunu, bu özel günde bir çok üniversiteden davet almalarına rağmen üniversitemizi tercih ettiğini iletmesi ile beraber, mezuniyet sonrasında Kapadokya Üniversitesi ameliyathane hizmetleri öğrencilerimizin hastanelere giriş mülakat sınavlarında rakiplerine göre çok daha avantajlı olarak mezun olduklarını iletmiştir. Etkinliğe yoğun katılım gerçekleştiren üniversitemiz öğrencileri etkinlik sonrası ATAKDER Genel Başkanı ile tanışma ve sohbet etme imkanı buldular.

Ameliyathane Hizmetleri Teknikerlerinin Kariyer Yolculuğu

Ameliyathane Hizmetleri Teknikerlerinin Kariyer Yolculuğu

2022 yılının son haftası 30 Aralık Cuma günü Nevşehir Devlet Hastanesi Ameliyathane Birim Sorumlusu Hemşire Şefika ÖZBEK ile öğrencilerimiz bir araya geldi. "Ameliyathane Hizmetleri Teknikerlerinin Kariyer Yolculuğu" hakkında bir sunum gerçekleştirerek, sahadaki tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.

TÜRKİYE AMELİYATHANE TEKNİKERLERİ DERNEĞİ (ATEKDER) KÜN'DE

20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri gününde ATEKDER Genel Başkanı sn. Funda AYTAÇ Üniversitemizde düzenlemiş olduğumuz ''Cerrahi Süreçte Ameliyathane Teknikerlerinin Yeri ve Önemi'' adlı etkinliğimize katılarak tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. ATEKDER; etkinlik sonrası üniversitemiz öğretim elemanlarının mesleğe vermiş olduğu katkılarından ve öğrencilerimizin alandaki başarılarından dolayı, öğretim görevlilerimize teşekkür plaketi sunmuştur.